Wie ben ik?

Ik ben Stefany Meijers, sinds 2021 kerntalentenanalist en adviseur arbeidsmarktmanagement. In 2019 kwam ik zelf in aanraking met de kerntalentenmethodiek en ik was meteen verkocht. Toen de mogelijkheid voorbij kwam om zelf opgeleid te worden als analist heb ik deze kans meteen gepakt. Nu kan ik anderen helpen om inzicht te krijgen in hun eigen kerntalenten, en hen helpen om op een positieve manier duurzame keuzes te maken!

De kerntalentenmethodiek is een ontzettend leuke manier van analyseren. Je kijkt naar de dingen die je leuk vond om als kind te doen. Hoe speelde je, wat vond je zo leuk, vertel! Ik stel geen ‘waarom’ vragen, dat doet er namelijk niet toe, als kind deed je dingen omdat je dat leuk vond!

De kerntalenten zet ik in voor onder andere loopbaanontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling en werving en selectie.

Naast het doen van kerntalentenanalyses en de verdiepingssessies ben ik adviseur arbeidsmarktmanagement. Met mijn communicatieachtergrond en ervaring in sales- en recruitment binnen verschillende vakgebieden heb ik inmiddels een rugzak vol ervaring en kennis die ik graag kom delen.

Meer weten? Ik hoor graag van je!

06 – 81 79 10 29

info@stefanymeijers.nl